Jennie Smallenbroek is een gerenommeerde auteur, kunstenares en spirituele gids, bekend om haar unieke orakelkaarten die diepgaande symboliek van dieren onthullen. Haar intuïtieve en artistieke talenten hebben geleid tot een prachtige collectie kaarten die zowel wijsheid als begeleiding bieden aan iedereen die zich openstelt voor hun boodschappen. Jennie’s kunstwerken zijn niet alleen visueel adembenemend, maar ook doordrenkt met spirituele inzichten die een diepere connectie met het universum bevorderen.

Jennie’s artistieke reis begon als een zoektocht naar zelfexpressie en transformeerde in een spirituele odyssee. Via haar orakelkaarten vond ze haar doel, een harmonieuze combinatie van schoonheid, spiritualiteit en persoonlijke uitdrukking. Haar kunstwerken fluisteren tijdloze waarheden, verbinden zielen over tijd en ruimte heen en herinneren ons aan de oneindige mogelijkheden die in ons schuilen. Jennie’s verhaal verweeft zich met het lot van degenen die haar betoverende creaties ontdekken, waardoor haar kunst blijft inspireren en een wereld schildert waarin dromen en realiteiten naadloos in elkaar overgaan.

Publicaties

Jennie Smallenbroek heeft een indrukwekkende reeks boeken geschreven, waarin haar expertise in tekenen, schilderen en spirituele symboliek duidelijk naar voren komt. Hieronder een overzicht van haar gepubliceerde werken:

  • De Nederlandse School – Teken- en schilderlessen (2017)
  • The Dutch School – Drawing & Painting Lessons (2019)
  • De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel (2023)
  • Animal Symbolism and Messages From the Oracle (2023)
  • Orakelkaarten: De symboliek van dieren (2023)
  • 2025 – Het web van verzet (2024)
  • 2025 – The Web of Resistance (2024)

Met 2025 – Het web van verzet maakte Jennie haar debuut in de wereld van fictie. Deze thriller/roman, die op 1 mei 2024 werd uitgebracht, toont haar veelzijdigheid als schrijfster. Jennie vertaalde zelf het boek naar het Engels, wat resulteerde in 2025 – The Web of Resistance. Deze stap naar fictie benadrukt haar vermogen om verhalen te weven die niet alleen boeien, maar ook diepgaand resoneren met de lezer.

Jennie Smallenbroek’s werk blijft inspireren en begeleiden, en haar boeken zijn een testament van haar toewijding aan kunst en spirituele groei. Ontdek de betekenisvolle boodschappen van haar orakelkaarten en laat Jennie’s kunst je leiden op je eigen spirituele reis.

Geef een reactie