2025 – Het web van verzet

n “2025 – Het web van verzet”, een meeslepende psychologische thriller, wordt een web van geheimen en verraad ontrafelt.

John, een welvarende multimiljonair, wordt plotseling beschuldigd van de verwoestende handel in dodelijke medicijnen die ontelbare onschuldige levens heeft geëist. In een poging om zijn innerlijke demonen het hoofd te bieden, verdrinkt hij zijn verdriet in een oceaan van alcohol en stort hij zich in een neerwaartse spiraal van zelfvernietiging. Maar te midden van deze chaos betreedt een mysterieuze vrouw uit India onverwachts zijn leven, als vervanger van zijn trouwe huishoudster. Wat John niet weet, is dat zij in het bezit is van geheimen die de loop van de gebeurtenissen kunnen veranderen.

Gesterkt door nieuwe bondgenoten, waaronder een clandestien netwerk van klokkenluiders en vastberaden advocaten, begint John aan een gevaarlijke zoektocht naar gerechtigheid. Samen ontrafelen ze een ingenieus web van bedrog en manipulatie dat hen steeds dichter bij het meesterbrein achter de sinistere samenzwering brengt die Johns wereld heeft verwoest.

Maar naarmate de strijd heftiger wordt, beseft John dat de krachten die hem tegenwerken veel angstaanjagender zijn dan hij ooit had kunnen vermoeden. Desondanks blijft hij vechten, aangedreven door een onwankelbare vastberadenheid, vastbesloten om het kwaad te confronteren dat de mensheid dreigt te vernietigen.

Paperback: 9789493359024

Hardcover ISBN: 9789493359260

Inkijkexemplaar

Geef een reactie

Je zult dit ook interessant vinden...

Populaire berichten...